Schenk daadkracht!

 

Op dit platform kunt u samen met uw collega's, medewerkers of relaties op laagdrempelige maar daadkrachtige manier maatschappelijke impact creëren. Door op een informele wijze uw interne én externe netwerk te activeren geeft u uw maatschappelijke doelstellingen een persoonlijk gezicht en ontstaat er warme betrokkenheid bij zowel uw organisatie, als bij Stichting ALS Nederland.

Elke week verliezen 10 families in Nederland een geliefde aan de gevolgen van ALS. Stichting ALS Nederland kan én wil zich hier niet bij neerleggen. Wij komen op voor ALS-patiënten en hun omgeving en zijn vastberaden om deze mensonterende ziekte te stoppen. U kunt ons daar bij helpen.

Schenk daadkracht; door samen met ons fondsen te werven ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek naar een therapie voor ALS.

Geïnspireerd en wilt u zelf een campagne voor ALS starten? Wij denken graag mee over een vorm die voor uw organisatie het beste werkt. Meld uw bedrijf aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanmelden Bedrijf

Wilt u als medewerker of relatie van een bedrijf bijdragen aan een campagne van een van de deelnemende organisaties? Zoek dan onder campagnes het evenement van de organisatie van uw keuze op en start met uw team of individueel een actie.

Start een actie

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Lees meer
€ 289.152 opgehaald
Laatste donatie 16-11-2021 | 09:52
Hildo namens Team 7 Deze donatie is de gezamenlijke opbrengst van ons team (Hildo) tijdens de ALS-loop Aan: Sibbing loopt voor ALS 2021

Stichting ALS Nederland

Stichting ALS Nederland is in Nederland de belangrijkste financier van wetenschappelijk onderzoek naar ALS. ALS is een dodelijke zenuw- spierziekte. Nederland telt c.a. 1.500 patiënten. Jaarlijks overlijden er 500 mensen aan de gevolgen van de ziekte, maar er komen ook 500 nieuwe diagnoses bij. De gemiddelde levensverwachting is 3 tot 5 jaar na de eerste verschijnselen. Hoop op een toekomst is niet, want er is nog geen effectieve behandeling gevonden.