Bedrijven voor ALS

Schenk daadkracht!

 

Op dit platform kunt u samen met uw collega's, medewerkers of relaties op laagdrempelige maar daadkrachtige manier maatschappelijke impact creëren. Door op een informele wijze uw interne én externe netwerk te activeren geeft u uw maatschappelijke doelstellingen een persoonlijk gezicht en ontstaat er warme betrokkenheid bij zowel uw organisatie, als bij Stichting ALS Nederland.

Elke week verliezen 10 families in Nederland een geliefde aan de gevolgen van ALS. Stichting ALS Nederland kan én wil zich hier niet bij neerleggen. Wij komen op voor ALS-patiënten en hun omgeving en zijn vastberaden om deze mensonterende ziekte te stoppen. U kunt ons daar bij helpen.

Schenk daadkracht; door samen met ons fondsen te werven ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek naar een therapie voor ALS.

Geïnspireerd en wilt u zelf een campagne voor ALS starten? Wij denken graag mee over een vorm die voor uw organisatie het beste werkt. Meld uw bedrijf aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanmelden Bedrijf

Wilt u als medewerker of relatie van een bedrijf bijdragen aan een campagne van een van de deelnemende organisaties? Zoek dan onder campagnes het evenement van de organisatie van uw keuze op en start met uw team of individueel een actie.

Start een actie

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Organiseert u met uw bedrijf of collega's (eenmalig) een fondsenwervende actie en wilt u dat graag voor Stichting ALS Nederland doen? Dat kan! Of het nu gaat om een inzamelingsactie tijdens een jubileum of een fietstocht naar de Mont Ventoux; ons platform heeft tal van mogelijkheden. Laat u inspireren door bedrijven die u voorgingen. Wij maken graag een pagina voor u aan die past bij uw ideeën en doelstellingen. Neem contact met ons op via bedrijven@als.nl / 088-6660333 “Er ontstaat een verbinding in die paar dagen, die lang voortduurt. We voelen het nu nog, de bereidheid elkaar te helpen is groter. Zo’n sterke verbinding kan alleen ontstaan door de intensiteit van de uitdaging.” Marc de Vreede, Directievoorzitter Heijmans B.V. beklom in september 2017 met 60 collega's de Mont Ventoux voor Stichting ALS Nederland. Lees hier het volledige interview. Marcel van Breugel – Heijmans N.V.: “We hebben als Heijmans laten zien dat we als bedrijf een andere kant hebben, ons sterk kunnen maken voor een maatschappelijk doel.”
Bekijk alle
De ICTCup 2018 was een groot succes! Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan de ICTCup op 14 juni 2019 en heeft u behoefte aan meer informatie? Bekijk dan de website www.ictcup.nl of neem contact op met Danielle Evers via 088-7730072.
ICTCup 2019

De impact van Crawford & Friends

28-08-2018 | 12:13 Crawford & Friends laten zien dat maatschappelijke betrokkenheid, sportiviteit en informeel netwerken een gouden combinatie zijn. Wat in 2013 begon als een kleinschalig volleybaltoernooi voor relaties, groeide in vijf jaar tijd uit tot een succesvol brache-evenement. Dankzij initiatiefnemers Rianne en Jurgen Baumann, sponsoren, deelnemende teams, fanatieke fondsenwervers als MS Amlin en BELFOR hebben Crawford & Friends meer dan 157.000 euro voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en mogelijke therapie voor ALS bij elkaar gebracht. Het toernooi stopt, maar de warme betrokkenheid bij ALS Nederland blijft voelbaar. Bekijk de pagina van Crawford voor meer informatie.    
Lees meer | Bekijk alle