Bedrijven voor ALS

Schenk daadkracht!

 

Op dit platform kunt u samen met uw collega's, medewerkers of relaties op laagdrempelige maar daadkrachtige manier maatschappelijke impact creëren. Door op een informele wijze uw interne én externe netwerk te activeren geeft u uw maatschappelijke doelstellingen een persoonlijk gezicht en ontstaat er warme betrokkenheid bij zowel uw organisatie, als bij Stichting ALS Nederland.

Elke week verliezen 10 families in Nederland een geliefde aan de gevolgen van ALS. Stichting ALS Nederland kan én wil zich hier niet bij neerleggen. Wij komen op voor ALS-patiënten en hun omgeving en zijn vastberaden om deze mensonterende ziekte te stoppen. U kunt ons daar bij helpen.

Schenk daadkracht; door samen met ons fondsen te werven ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek naar een therapie voor ALS.

Geïnspireerd en wilt u zelf een campagne voor ALS starten? Wij denken graag mee over een vorm die voor uw organisatie het beste werkt. Meld uw bedrijf aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanmelden Bedrijf

Wilt u als medewerker of relatie van een bedrijf bijdragen aan een campagne van een van de deelnemende organisaties? Zoek dan onder campagnes het evenement van de organisatie van uw keuze op en start met uw team of individueel een actie.

Start een actie

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
InCharity is een iniatief van diverse marktpartijen waaronder, Meijers, MS-Amlin, AGCS, Broadspire, Crawford & Company, en BELFOR. Alle partijen waren destijds betrokken bij de Crawford ALS volleybaltoernooien welke na 5 zeer succesvolle jaren stopte. Na enige tijd stilte in de markt ging het toch kriebelen en besloten vernoemde partijen InCharity op te richten met als doel een jaarlijks terugkomend evenement te organiseren met de insteek om enerzijds een goed doel te ondersteunen en anderzijds een event en ook een platform voor de markt te creëren. InCharity & ALS Op 10 september aanstaande zal InCharity een evenement voor de markt organiseren waarbij voor het eerste jaar gekozen is om Stichting ALS te ondersteunen en dus als goed doel te kiezen. ALS is helaas nog steeds een ziekte welke niet te genezen is maar met iedere euro die wij met elkaar kunnen en mogen ophalen zetten we met elkaar een stap voorwaarts op ALS te bestrijden met als uiteindelijke doel ALS te genezen. Dit jaar komt er dus een branche breed event waarbij Verzekeraars, Makelaars, Schade-experts, Reconditioneerders, en alle daaraan gelieerde partijen mee kunnen en mogen doen. Zet je in voor onze doelstelling en start nu een actie en maak een teampagina door te klikken op 'Inschrijven - Samen met anderen in een team'. Je kan natuurlijk ook doneren op het toernooi of je favoriete team of - speler. Aanmoedigen op de dag zelf kan ook en vinden we ook gaaf (mits je het bier betaalt)! Wil je naast deelname ook een sponsorpakket afnemen? Kijk dan hier voor de mogelijkheden! SLA met ons ALS de wereld uit!  Voor vragen kan er tevens contact opgenomen worden met ondergetekende.  Met sportieve en uitdagende groet,  InCharity stichting.incharity@gmail.com.   
Bekijk alle
Na een succesvolle derde editie vindt 12 juni 2020 de vierde editie van de ICT Cup plaats op Sportcentrum Papendal. Het wordt een onvergetelijke dag vol actie, waarbij teambuilding, netwerken en samenwerking centraal staan. Tevens staat de ICT Cup in het teken van de strijd tegen de genadeloze ziekte ALS. Het doel is om het opgehaalde bedrag van € 11.250,- van de vorige editie te overtreffen.
ICT Cup 2020